Zile speciale

Un loc în natură pentru familie și prieteni

Departe de lumea zgomotoasă și agitată a orașului Centrul de Recreere „Natural e Simplu” îți ofera ambientul ideal pentru organizarea de sărbători în familie, ceremonii, aniversări, petreceri private, evenimente speciale menite să fixeze în suflet cele mai frumoase și mai importante momente.

De ce nu i-ai aduce pe cei dragi, într-un moment special pentru tine, într-un loc liniștit cu mult verde, ciripit de păsări, aer curat și voie bună?

...

Capacitatea noastră este în conformitate cu nouă paradigmă a vremurilor contemporane care recomandă un număr limitat de participanți


7 14
camere
cu paturi
twin
oaspeți

O zi de naștere în grădină, cu invitați relaxați în ținute lejere, cu pături și perne întinse pe iarbă la umbra copacilor, cu ațipeli relaxante în hamacele din curte, cu picioarele goale pe poteca din pietre de râu sau prin iarbă proaspăt tăiată.

O petrecere la care să ți se cânte „La mulți ani” în jurul focului de tabără. O zi în care invitații tăi vor pleca mult mai relaxați decât au venit.

Te așteptăm într-un o loc cu peisaje montane care-ți taie respirația, cu pajiști însorite, păduri umbroase, susur de râuri și numeroase obiective de vizitat.

...

Scanează codul pentru localizare

NE GĂSEȘTI UȘOR

Accesul se face dinspre Peștera Bolii, aflată la o distanță de aproximativ 1,5km

Check-in: după ora 14:00

Check-out: până la 12:00

© 2022 Natural & Simplu. Realizat deAdrian Webdesign