Evenimente pentru companii

întalniri de business, ședinte cu echipa de management, team buildinguri, training cu echipa

Deconectează-ți echipa de la Wi-Fi și conecteaz-o cu natura

O persoană este mult mai relaxată atunci când petrece timp în natură.
Activitățile în aer liber sunt mult mai relaxate decât cele convenționale, în spații închise. Teambuilding-uri, retreat-uri , conferințe, lansări de produse, o zi la birou printre copaci, târguri „Arts & Crafts”, oameni conectați între ei și în același timp conectați la natură.

Team-building-urile și vacanțele în natură pentru companii și-au dovedit eficiența în menținerea motivației talentelor și a îmbunătățirii performanței generale a oamenilor valoroși. Centrul de Recreere „Natural e simplu”, pune la dispoziția companiilor mijlocii sau mici toate condițiile necesare pentru revitalizarea echipei .

...


Conform studiilor, petrecând timp în natură, atenția, capacitatea de memorare, concentrarea și funcțiile executive se îmbunătățesc, în timp ce oboseala, fricile și anxietatea se reduc considerabil.

Spatiile minimaliste, modern decorate oferă contrastul perfect între momentele de relaxare și sesiunile de brain-storming, între împărtășitul ideilor de dezvoltare a afacerii dimineața și al poveștilor de viață seara, în jurul focului.

La nivel social, apropierea de natură înseamnă deschidere către ceilalți și creșterea cooperării. Noi credem că nu se compară cu conversațiile plictisite și lipsite de substanță din birou, în diminețile gălăgioase din oraș.

Îți oferim spațiul și împrejurările necesare să-ți cunoști cu adevărat echipa sau colegii și te asigurăm că vă veți întoarce la serviciu mai productivi, mai relaxați și mai uniți.

...

Capacitatea noastră este în conformitate cu nouă paradigmă a vremurilor contemporane care recomandă un număr limitat de participanți


7 14
camere
cu paturi
twin
oaspeți

Promitem să te așteptăm cu un zâmbet mare, liniște multă, aer pe care ți-e drag să-l respiri și gustări nutritive din ingrediente locale.

...

Scanează codul pentru localizare

NE GĂSEȘTI UȘOR

Accesul se face dinspre Peștera Bolii, aflată la o distanță de aproximativ 1,5km

Check-in: după ora 14:00

Check-out: până la 12:00

© 2022 Natural & Simplu. Realizat deAdrian Webdesign