Povestea locului

Povestea omului și a locului

Te salut, Olesea sunt și vreau să te invit să stai puțin, să îți încetinești ritmul în care se desfășoară viața și să pășești în mijlocul Naturii.

Timpul petrecut în natură îți va îmbunătății starea de spirit, îți va reda energia și vitalitatea.

Mă declar o iubitoare desăvârșită a naturii prin practicarea de activități în natură, de la cules de plante medicinale, fructe de pădure, grădinărit, ,drumeții în natură, activități fizice în natură, conectare profundă cu toate elementele naturii apă, pământ, foc (soare).

De formare psihosociolog, de meserie mamă a patru copii, soție, antreprenor al brandului home&deco Decolis și a proiectului de suflet „Natural e Simplu”, viața mea de zi cu zi se desfășoară într-un ritm alert, de multe ori până la epuizare fizică și psihică.

Din dorința de evadare din cotidianul aglomerat într-un spațiu în care timpul parcă se oprește din loc și unde Natura vindecă, calmează și regenerează, am creat Centrul de Recreere „Natural e Simplu” ca modalitate de resetare pe toate planurile fizic, psihic, mental și spiritual.

Povestea locului


Pentru că natura ne face să ne simțim mai energici, pentru că natura ne face să fim mai creativi și ne îmbunătățește focalizarea, pentru că atunci când suntem în aer liber ne menținem calmi și relaxați, pentru toate aceste motive și multe altele, organizez frecvent cu echipa mea de manageri, cu echipa de producție, de vânzări, retreaturi și teambuilding-uri în natură. Creez și promovez, locuri, evenimente, programe, menite să aducă în viețile oamenilor stare de bine și productivitate.

Am resimțit din plin beneficiile relaxante ale naturii și cu mâna pe inimă îți spun ca orice întâlnire, ședință lunară, trimestrială, orice eveniment ținut cu echipa ta în natură, orice proiect gândit și planificat în mijlocul naturii are șanse duble să devina o reușită.

Se spune că natura are felul ei de a ne oferi confort atunci când avem cea mai mare nevoie. Ne resetează gândurile şi ne aduce pace.

Vino împreună cu echipa ta de manageri, vino cu colegii tăi, cu prietenii, vino cu familia ta extinsă și lasă natura și elementele ei să te vindece, să te relaxeze și să te încarce de energie și vitalitate.

Povestea locului

Scanează codul pentru localizare

NE GĂSEȘTI UȘOR

Accesul se face dinspre Peștera Bolii, aflată la o distanță de aproximativ 1,5km

Check-in: după ora 14:00

Check-out: până la 12:00

© 2022 Natural & Simplu. Realizat deAdrian Webdesign