Vacanțe în natură

Hai să iți petreci vacanța “Natural și Simplu”

Dacă te-ai săturat de acele vacanțe gălăgioase cu multă aglomerație, te așteptăm la liniște. Hai să îți petreci vacanța “Natural și Simplu” și fii sigur ca de data asta te vei întoarce acasă odihnit și relaxat.

În timpul petrecut la noi, vei (re)descoperi beneficiile pe care natura le are asupra sănătății fizice, mintale, spirituale și sociale prin plimbări ,prin terapia sunetelor din natură, contemplare peisajelor naturale.

Magia naturii are efect terapeutic daca știi să-i asculți vibrațiile. Dacă însă ascultăm muzica dată la maximum în loc sa lăsam sufletul să intre pe frecvența naturii, ne vom întoarce din concediu mai stresați și mai obosiți decât am plecat.

...

Capacitatea noastră este în conformitate cu nouă paradigmă a vremurilor contemporane care recomandă un număr limitat de participanți


7 14
camere
cu paturi
twin
oaspeți

Aici este locul unde iți poți face o vacanță cu adevărat relaxantă și regeneratoare. O drumeție pe cărări de munte, odihnă pe pajiștile înalte la umbra copacilor foșnitori, susurul pârâiașelor de munte, trilul pasărilor este tot ce iți va trebui în această vacanță pentru ați recapătă puterile. Așadar, delectează-te cu tot ce te împresoară, lasă-te înconjurat de sunete din toate părțile, ascultă-le cu toată ființa.

Închide ochii și lasă natura să îți vorbească. Glasul naturii e o adevărată terapie de care ne putem folosi pentru a deveni mai relaxați, mai sănătoși. Este cel mai bun remediu pentru stresul acumulat.

...

Scanează codul pentru localizare

NE GĂSEȘTI UȘOR

Accesul se face dinspre Peștera Bolii, aflată la o distanță de aproximativ 1,5km

Check-in: după ora 14:00

Check-out: până la 12:00

© 2022 Natural & Simplu. Realizat deAdrian Webdesign